MONGOLSKÝ RECEPT

Váš text začíná právě zde. Klikněte a můžete začít psát. Illo inventore veritatis et quasi architecto beatae vitae dicta sunt explicabo.

Mongolský recept na angínu a chřipku

V mlýnku na kávu pomelte půl šálku kmínu, nasypte do šálku vody a vařte 15 minut. Potom přeceďte a nařeďte další čtvrtinou šálku vody, a přiveďte opět k varu. Odstavte z tepla, přidejte 1 polévkovou lžíci brandy, nebo vodky či slivovice. Prostě lžíci čistého alkoholu. Alkohol roztahuje cévy a pomáhá šířit léčivé látky v těle.

Užití:

Podávejte každých 30 minut 1 lžíci. Již po 2 hodinách bolest v krku ustupuje. Po 4 hodinách můžou bolesti v krku ustoupit úplně. Je dobré využívat celou dávku. Doporučuje se také, aby každý, kdo se potýká s častým nachlazením, angínami, záněty hltanu a průdušnice, aby tento lék aplikoval.


<  PŘEDCHOZÍ STRÁNKA                                        NÁSLEDUJÍ STRÁNKA  >